Gemerek Anaokulu
FEVZİÇAKMAK MAH. BEGONYA SK. GEMEREK ANAOKULU BLOK NO 11/1 İÇ KAPI NO 1 GEMEREK / SİVAS

VİZYON

Türkçeyi etkili ve güzel konuşabilen, milli ve manevi değerlerine karşı duyarlı, karar verme becerisine sahip, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan bireyler yetiştirerek, iyi bir gelecek için her türlü fırsatın sağlandığı tercih edilen bir kurum olmak.

MİSYON

Paylaşımcı, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, kendini ifade edebilen, vatan sevgisi olan insani milli ve ahlaki değerlerle donatılmış, doğayı koruyan, özgüven sahibi bireyler yetiştirerek, çocukların geleceğine yön verecek eğitim bilgi ve birikimlerin aktarılması için çalışmalar yapmak.

Öğretim Şekli :SABAH

SABAH

DOĞALGAZ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Sivas il merkezine 118 km,Kayseri il merkezine 80 km ve Gemerek ilçe merkezinde yer almaktadır.

İlçe